top of page
Zwitserse kaasfondue

Lekker erbij te serveren met:

- Brood

- Komkommer

- Witlof

- Bleekselderij 

- Cherrytomaatjes 

​​

​

Ingrediënten voor 4 personen 

​

- 300 gr Gruyère 

- 200 gr Emmentaler 

- 200 gr  Appenzeller

- 1 teentje knoflook 

- 300 ml droge witte wijn 

- 1 scheutje citroensap 

- 1 glas Kirschwasser of jenever

- 1 el maïzena

- vers gemalen peper 

​

Zwitserse kaasfondue

Bereidingswijze

 

Stap 1

Rasp de kaas 

Stap 2

Wrijf de fonduepan in met een teentje knoflook. Schenk de wijn en citroen in de pan en verwarm het. 

Stap 3

Voeg al roerend de kaas in porties toe en laat het smelten. Leng de maïzena aan met de kirsch en voeg toe aan de kaas.

Stap 4

Breng de fondue al roerend aan de kook en breng het op smaak met peper. Zet de fondue op tafel op een warmhoudplaatje. 

Contactgegevens

Paardenstraat 3, Hilvarenbeek, 5081CG 

britt.charlotsdelicatessen@gmail.com |  Tel: 013 - 5913269​

​

Openingstijden

Donderdag 09.00 - 18.00u

Vrijdag        09.00 - 18.00u

Zaterdag     09.00 - 16.00u

​​

​
 

​​​​​

​

​

​

​

​

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Bedankt voor de inzending!

Mosselen zien er misschien niet zo charmant uit, maar wat zijn ze lekker en in combinatie met gorgonzola is het helemaal smullen! 

Mosselen met Gorgonzola  

Verse mosselen en mediterrane delicatessen op een bord
bottom of page