top of page
Schermafbeelding 2021-11-23 om 17.21.57.png

Lekker erbij te serveren met:

- Brood

- Komkommer

- Witlof

- Bleekselderij 

- Cherrytomaatjes 

​​

​

Ingrediënten voor 4 personen 

​

- 300 gr Gruyère 

- 200 gr Emmentaler 

- 200 gr  Appenzeller

- 1 teentje knoflook 

- 300 ml droge witte wijn 

- 1 scheutje citroensap 

- 1 glas Kirschwasser of jenever

- 1 el maïzena

- vers gemalen peper 

​

Zwitserse kaasfondue

Bereidingswijze

 

Stap 1

Rasp de kaas 

Stap 2

Wrijf de fonduepan in met een teentje knoflook. Schenk de wijn en citroen in de pan en verwarm het. 

Stap 3

Voeg al roerend de kaas in porties toe en laat het smelten. Leng de maïzena aan met de kirsch en voeg toe aan de kaas.

Stap 4

Breng de fondue al roerend aan de kook en breng het op smaak met peper. Zet de fondue op tafel op een warmhoudplaatje. 

Contactgegevens

Paardenstraat 3, Hilvarenbeek, 5081CG 

britt.charlotsdelicatessen@gmail.com |  Tel: 013 - 5913269​

​

Openingstijden

Donderdag 09.00 - 18.00u

Vrijdag        09.00 - 18.00u

Zaterdag     09.00 - 16.00u

​

Uitzonderingen:

Koningsdag 26 april gesloten 

Hemelvaartsdag 29 mei gesloten 

​
 

​​​​​

​

​

​

​

​

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Bedankt voor de inzending!

bottom of page