top of page

Assortiment 

Charlots' Delicatessen heeft oog voor kwaliteit en kiest het assortiment met veel zorg samen. Het gaat om de beleving en het verhaal achter het product. Van de beste wijnhuizen tot de Italiaan die zijn eigen liefdes kaasje heeft gemaakt. Wij zoeken die speciale producten, die je niet zomaar ergens kunt vinden. 

Wijnen 

We hebben een mooi assortiment aan wijnen, van een wijnhuis uit Italië Geurrieri, het is een prachtig bedrijf dat erg perfectionistisch is in het maken van de perfecte wijnen, olijfolies en pasta. Door deze passie hebben ze meerdere keren prijzen gewonnen.  Daarnaast hebben we ook hele unieke wijnen van het wijnhuis Vintae in de regio Torro. De wijnen zijn biologische en zijn opgebouwd in 3 generaties. De opa, de vader en de zoon. Hoe ouder de persoon op de fles hoe rijper de wijn. 

matsu.PNG
IMG-5406.jpg

Olijfolie & Balsamico

De beste en lekkerste olijfolies van Spanje en Italië vind je in ons assortiment. De Spaanse Goldlis, een chique fles die is ontworpen om mensen te laten genieten van de Spaanse delicatessen en gerechten onvergetelijk te maken. De zeer olijfolie is zeer fruitig met een subtiele bittere smaak. Olio Lamantea, de lekkerste olie uit het zuiden van Italië, Puglia. Een zachte, fruitige olijfolie verpakt in een hele gave designfles. Ook hebben de beste balsamico's van Italië, uit het oudste balsamicohuis van Italië. Van jong tot 20 jaar oud. 

IMG-5407.jpg

Pasta  & Pastasauzen

Wij houden ontzettend van Italiaanse pasta, er is niks lekkerder dan de originele verse pasta en pastasauzen uit Italië. In ons assortiment hebben we diverse lekkere pastasauzen die helemaal klaar zijn. Je hoeft er alleen nog een heerlijke pasta aan toe te voegen. De pasta's komen van dezelfde boerderij als de wijnen. In Italië hebben wij zelf ook pasta leren maken met de originele pastasauzen. Echt een unieke ervaring en wij willen dezelfde passie overbrengen naar onze klanten. 

IMG_5552.jpg
IMG_5551.jpg
IMG_5553.jpg

Gepersonaliseerde planken

Het Beeks borrelplankje, een eikenhouten borrelplank met de kenmerken van Hilvarenbeek. Ons eigen pandje, de Beekse toren, de molen en de Beekse bergen. Zo is het ook mogelijk om jouw eigen ontwerp op de planken te laten maken. Heb je een bedrijfslogo of wil je een bepaalde tekst laten ingraveren alles is daarin mogelijk. Het maakt een cadeau uniek en origineel. Ook leuk om de borrelplank nog aan te vullen met heerlijke lekkernijen, dan kan de borrel meteen van start gaan. 

bottom of page