top of page
DSC_0237.JPG
DSC_1032_edited.jpg

Relatiegeschenken 

Charlots' Delicatessen staat bekend om zijn mooie en smaakvolle relatiegeschenken. De beleving van een geschenk krijgen vinden wij heel belangrijk.  We hebben hier een impressie van de relatiegeschenken die we voor u hebben samengesteld. Maar u kunt natuurlijk ook zelf een pakket samenstellen. We helpen u hier graag bij. Kom even langs in de winkel of maak een afspraak met ons dan zoeken we samen naar een persoonlijk smaakvol pakket. 

Ben je op zoek naar een uniek cadeau? Laat dan je eigen borrelplank personaliseren door het logo van jouw bedrijf of een bepaalde tekst. Wij kunnen het dan leuk afvullen met heerlijke lekkernijen. We kunnen samen met jou het perfecte kerstpakket samenstellen, in welke prijsklasse je dat voor ogen hebt. 

Mail ons voor een afspraak
IMG_4650.jpg
C9D38610-CD9E-42E1-BE6C-771152069C89.JPG

We hebben een aantal voorbeeld relatiegeschenken hieronder geplaatst. Dit is om je inzicht te geven in de mogelijkheden die er zijn. Het is uiteraard mogelijk om je eigen pakket naar wens samen te stellen. Neem contact met ons op en we gaan samen op zoek naar het perfecte culinaire pakket voor jou gewaardeerde medewerkers en/of bedrijfsrelaties. 

DSC_0225_edited.jpg
DSC_0237_edited.jpg

Summer Vibes

Van dit pakket wordt je blij, een vrolijk, gezellig en smaakvol pakket. Een combinatie van een unieke olijfolie in een designfles uit Puglia, heerlijke olijven uit Spanje, Makreel en Picoloste worstjes uit Frankrijk en vers gebrande noten uit eigen land. 

- Lamante olio extra vergine di Olivia 

- Makreel in citroen, Bergamot en dille 

- Las masrojana olijven 

-  Picoloste worstjes naturel 

- Pavesi  Toast 

- Gekruide nootjes 

- Truffelchocolade 

DSC_1032_edited_edited.jpg
DSC_0873_edited.jpg

Matsu 3 generatie

Uw jarenlange relatie 

Dit is het exclusieve geschenkpakket van Matsu met daarin de 3 wijnen genaamd, Matsu Picaro, Matsu Recio en Matsu Viejo. Deze drie wijnen beelden de 3 generaties uit van het familie wijnhuis.  en daarbij is de oudste telg van de familie de mooiste en krachtige en oudste wijn. Elke wijn heeft zijn geschiedenis en verteld het verhaal van tientallen jaren hard werken met daarbij de verschillende generaties van Matsu. Zo beginnen we bij de Matsu El Viejo wat de wijn is van de grondlegger van dit mooie wijnhuis. Het is de volste en krachtigste wijn met zeer veel diepgang. De Matsu El Recio is de zoon van Matsu El Viejo en heeft middel lange hout opvoeding gehad waardoor hij zacht en toch ook heel vol is. De jongste telg van de familie Matsu is afgebeeld op de fles is El Picaro, en is en jonge wijn met veel fruitigheid en jongheid. Met deze cadeau verpakking van Matsu wijnen heeft u alle drie de wijnen in één prachtige verpakking. En kunt van links naar rechts steeds meer diepgang en rijkdom proeven in de prachtige wijnen van Matsu.

DSC_0839_edited.jpg
DSC_1023_edited.jpg
DSC_0120_edited.jpg
DSC_0136.JPG

 Bruisende Bubbels

Wat een feest! 

Proosten met deze sfeervolle fles is op zich al een feestje , daarbij heerlijke nougat van Nino & Sergio,  chocolade en wat hartigs mag natuurlijk ook niet ontbreken. 

Proost!!

- il mio gusto prosecco rosé

- Wow chocoladereep

- Makreel in citroen, Bergamot en dille 

- Calvi olijfolie 

- Nougat van  Nino & Sergio

- Gekruide nootjes 

- Grissini Corti

- Chocolade truffels 

DSC_0159_edited.jpg

Italiaanse Droom

Een pakket met producten van Guerrieri. 

Guerrieri is een familie die vol passie en met boerenverstand heerlijke wijnen, olijfolies en pasta's creëren in de Marken. Vader Luca runt samen meijn dochter Maria Giulia en zoon Alberto het omvangrijke domein. Zij zelf noemen het hun boerderij naast wijngaard, hebben ze 30 hectare olijfgaarden en 120 hectare graanland die zij stuk voor stuk zelf verzorgen, oogsten en met passie bewerken en dat proef je! 

- Guerrieri Bianchello del metauro 

- Guerrieri olio extra vergine di oliva 

- Giuseppe Giusti balsamico crema

- Preche Credo Pastasaus Amatriciana

- Guerrieri Pasta 

- Chocolade truffels 

DSC_0084_edited.jpg
519CD9BA-50C6-4F4A-BBE5-AAC551934D71.JPG

Robuust pakket

Een pakket voor de echte bourgondiër, met een mooie fleswijn. Een pakket zonder poespas. Gewoon met mooie smaakvolle producten. 

- Matsu Picaro 

- Don Bello Fuet 

- Uienkonfijt 

- Paté 

- Ruby pittig belegen kaas

- Gekruide nootjes

- Nougat met caramel van Nino & Sergio

- Chocolade truffels 

DSC_0049_edited.jpg

Gouden handdruk

Een speciaal cadeau voor je relaties om te bedanken, een gouden handdruk, een mooi symbolisch gebaar. Het pakket is gevuld met heerlijke Spaanse wijn uit Rioja en daarbij verrukkelijke delicatessen, paté, olijfolie, confiture en olijven. 

-El Pacto, wijn uit Rioja

- Las masrojana olijven

- Mango confiture 

- Picoloste worstjes naturel 

- Spaanse olijfolie 

- Makreel in citroen van Bergamot en Dille

- Paté 

- Pavesi toast met een kruiden van olijf 

17921061583897037.jpg
DSC_0214_edited.jpg

Truffellovers

Ben je een echte truffellover, dan is dit pakket echt helemaal iets voor jou. De beste truffelproducten uit Umbrië Italië, met een intense truffelsmaak. 

- Truffeltapenade

- Calvi olijfolie

- Truffelkaas jong belegen

- Truffelmayonaise 

- Saltufo (salamibolletje met truffel en parmezaan)

- Guerrieri pasta 

- Chocoladetruffels

C9D38610-CD9E-42E1-BE6C-771152069C89_edi
bottom of page