top of page
Schermafbeelding 2018-11-22 om 22.06.30.
tagliata di manzo 2.PNG
tagliata di manzo 1.PNG

Tagliata di Manza

Dit recept is voor 4 personen. 

 

Benodigheden

 

-50 ml balsamico Giuseppe Giusti 

-2eetl. Suiker

-2 takjes tijm

-2 takjes rozemarijn

- 2x entrecote

-75 gram rucola

-50 gr. Parmezaanse kaas

- Calvi olijfolie 

- 100 gr. Zongedroogde tomaatjes

-  Balsamico créma

​

Stap 1

De balsamicoazijn met suiker, tijm en rozemarijn aan de kook brengen en laat 1/3 inkoken. Giet de balsamicosiroop door een zeef en laat afkoelen.

 

Stap 2

Kruid de entrecote met peper en zout, en bak deze op de barbecue of in de grill pan.

Snijd de entrecote in dunne plakjes en verdeel  het over de 4 borden.

​

Stap 3

Verdeel de rucola en de parmezaanse kaas over het vlees en schenk de balsamico azijn eroverheen. Bestrooi met peper en zout en afgarneren met zongedroogde tomaatjes en  aceto di balsamico !

Eet smakelijk!

Contactgegevens

Paardenstraat 3, Hilvarenbeek, 5081CG 

britt.charlotsdelicatessen@gmail.com |  Tel: 013 - 5913269​

​

Openingstijden

Donderdag 09.00 - 18.00u

Vrijdag        09.00 - 18.00u

Zaterdag     09.00 - 16.00u

​

Uitzonderingen:

Koningsdag 26 april gesloten 

Hemelvaartsdag 29 mei gesloten 

​
 

​​​​​

​

​

​

​

​

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Bedankt voor de inzending!

bottom of page