top of page
Recept Tagliata di Manzo
Tagliata di Manzo
Italiaanse bereiding van Biefstuk

Tagliata di Manza

Dit recept is voor 4 personen. 

 

Benodigheden

 

-50 ml balsamico Giuseppe Giusti 

-2eetl. Suiker

-2 takjes tijm

-2 takjes rozemarijn

- 2x entrecote

-75 gram rucola

-50 gr. Parmezaanse kaas

- Calvi olijfolie 

- 100 gr. Zongedroogde tomaatjes

-  Balsamico créma

Stap 1

De balsamicoazijn met suiker, tijm en rozemarijn aan de kook brengen en laat 1/3 inkoken. Giet de balsamicosiroop door een zeef en laat afkoelen.

 

Stap 2

Kruid de entrecote met peper en zout, en bak deze op de barbecue of in de grill pan.

Snijd de entrecote in dunne plakjes en verdeel  het over de 4 borden.

Stap 3

Verdeel de rucola en de parmezaanse kaas over het vlees en schenk de balsamico azijn eroverheen. Bestrooi met peper en zout en afgarneren met zongedroogde tomaatjes en  aceto di balsamico !

Eet smakelijk!

Contactgegevens

Paardenstraat 3, Hilvarenbeek, 5081CG 

britt.charlotsdelicatessen@gmail.com |  Tel: 013 - 5913269

Openingstijden

Donderdag 09.00 - 18.00u

Vrijdag        09.00 - 18.00u

Zaterdag     09.00 - 16.00u


 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Bedankt voor de inzending!

Mosselen zien er misschien niet zo charmant uit, maar wat zijn ze lekker en in combinatie met gorgonzola is het helemaal smullen! 

Mosselen met Gorgonzola  

Verse mosselen en mediterrane delicatessen op een bord
bottom of page