Tagliata di Manza

Schermafbeelding 2018-11-22 om 22.06.30.
tagliata di manzo 2.PNG
tagliata di manzo 1.PNG

Dit recept is voor 4 personen. 

 

Benodigheden

 

-50 ml balsamico Giuseppe Giusti 

-2eetl. Suiker

-2 takjes tijm

-2 takjes rozemarijn

- 2x entrecote

-75 gram rucola

-50 gr. Parmezaanse kaas

- Calvi olijfolie 

- 100 gr. Zongedroogde tomaatjes

-  Balsamico créma

Stap 1

De balsamicoazijn met suiker, tijm en rozemarijn aan de kook brengen en laat 1/3 inkoken. Giet de balsamicosiroop door een zeef en laat afkoelen.

 

Stap 2

Kruid de entrecote met peper en zout, en bak deze op de barbecue of in de grill pan.

Snijd de entrecote in dunne plakjes en verdeel  het over de 4 borden.

Stap 3

Verdeel de rucola en de parmezaanse kaas over het vlees en schenk de balsamico azijn eroverheen. Bestrooi met peper en zout en afgarneren met zongedroogde tomaatjes en  aceto di balsamico !

Eet smakelijk!