


Tagliata di Manza
Dit recept is voor 4 personen.
Benodigheden
-50 ml balsamico Giuseppe Giusti
-2eetl. Suiker
-2 takjes tijm
-2 takjes rozemarijn
- 2x entrecote
-75 gram rucola
-50 gr. Parmezaanse kaas
- Calvi olijfolie
- 100 gr. Zongedroogde tomaatjes
- Balsamico créma
​
Stap 1
De balsamicoazijn met suiker, tijm en rozemarijn aan de kook brengen en laat 1/3 inkoken. Giet de balsamicosiroop door een zeef en laat afkoelen.
Stap 2
Kruid de entrecote met peper en zout, en bak deze op de barbecue of in de grill pan.
Snijd de entrecote in dunne plakjes en verdeel het over de 4 borden.
​
Stap 3
Verdeel de rucola en de parmezaanse kaas over het vlees en schenk de balsamico azijn eroverheen. Bestrooi met peper en zout en afgarneren met zongedroogde tomaatjes en aceto di balsamico !
Eet smakelijk!