Burrata salade
Dit recept voor 2 personen
​
Benodigdheden:
2 burrata
Pancetta
gemengde rucola melange
50 gr zongedroogde tomaatjes
50 gr zwarte olijven
Halve komkommer
Halve rode ui
1 lente- ui
1 peer
50 gr verse pesto
1 el pijnboompitten
2 el pecannoten
1 el appeltjes dressing
​
bereiding
verdeel de sla over twee diepe borden. Snijd de komkommer, lente-ui, rode ui fijn in blokjes. Doe deze vervolgens bij de sla, voeg hier de zongedroogde tomaatjes en zwarte olijven aantoe. Voeg een scheut appeltjesdressing toe en meng het goed door elkaar.
​
Ondertussen snijd je de peer in schijfjes en bak je deze even in de pak 1-2 min bruin. Hierna bak je de pancetta en als volgt de pijnboompitten en pecannoten ook even bruin. Voeg deze als volgt toe aan de salade. Leg boven op salade de doorgesneden buratta erop. Maak het af met de verse pesto als topping.
​
Heerlijke salade voor dit heerlijke weer! Smakelijk!
​