Pizza Vegetale

Ingrediënten
-
1 pizzabodem (Crosta Mollica, te vinden bij AH)
-
1/2 courgette
-
1/2 aubergine
-
1 rode paprika
-
2 el verse pesto
-
1 bol burrata
-
balsamico-crème
-
1 el pijnboompitten
-
Olijfolie
-
Peper en zout​
​
​
Bereidingswijze
-
Oven voorverwarmen
Verwarm de oven voor op 190 °C. -
Groenten bakken
-
Snijd de aubergine, courgette en paprika in plakken of reepjes.
-
Verhit wat olijfolie in een pan.
-
Bak de aubergine goudbruin en breng op smaak met peper en zout.
-
Bak vervolgens de courgette en de paprika tot ze gaar zijn.
-
-
Pizza beleggen
-
Leg de pizzabodem op een bakplaat met bakpapier.
-
Beleg eerst met de aubergine, daarna de courgette en als laatste de paprika.
-
Verdeel de pesto erover en strooi de pijnboompitten bovenop.
-
-
Pizza bakken
-
Bak de pizza in de oven gedurende 10–11 minuten, totdat de bodem krokant is.
-
-
Afwerken en serveren
-
Haal de pizza uit de oven.
-
Leg de burrata in het midden en besprenkel met balsamico-crème.​
-
👉 Serveer direct en geniet van deze heerlijke, snelle pizza!
Contactgegevens
Paardenstraat 3, Hilvarenbeek, 5081CG
britt.charlotsdelicatessen@gmail.com | Tel: 013 - 5913269​
​
Openingstijden
Donderdag 09.00 - 18.00u
Vrijdag 09.00 - 18.00u
Zaterdag 09.00 - 16.00u
​​
​
​​​​​
​
​
​
​
​


