top of page

Pizza Vegetale

Pizza  Vegetale

Ingrediënten

  • 1 pizzabodem (Crosta Mollica, te vinden bij AH)

  • 1/2 courgette

  • 1/2 aubergine

  • 1 rode paprika

  • 2 el verse pesto

  • 1 bol burrata

  • balsamico-crème

  • 1 el pijnboompitten

  • Olijfolie

  • Peper en zout​

​

​

Bereidingswijze

  1. Oven voorverwarmen
    Verwarm de oven voor op 190 °C.

  2. Groenten bakken

    • Snijd de aubergine, courgette en paprika in plakken of reepjes.

    • Verhit wat olijfolie in een pan.

    • Bak de aubergine goudbruin en breng op smaak met peper en zout.

    • Bak vervolgens de courgette en de paprika tot ze gaar zijn.

  3. Pizza beleggen

    • Leg de pizzabodem op een bakplaat met bakpapier.

    • Beleg eerst met de aubergine, daarna de courgette en als laatste de paprika.

    • Verdeel de pesto erover en strooi de pijnboompitten bovenop.

  4. Pizza bakken

    • Bak de pizza in de oven gedurende 10–11 minuten, totdat de bodem krokant is.

  5. Afwerken en serveren

    • Haal de pizza uit de oven.

    • Leg de burrata in het midden en besprenkel met balsamico-crème.​

👉 Serveer direct en geniet van deze heerlijke, snelle pizza!

Contactgegevens

Paardenstraat 3, Hilvarenbeek, 5081CG 

britt.charlotsdelicatessen@gmail.com |  Tel: 013 - 5913269​

​

Openingstijden

Donderdag 09.00 - 18.00u

Vrijdag        09.00 - 18.00u

Zaterdag     09.00 - 16.00u

​​

​
 

​​​​​

​

​

​

​

​

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Bedankt voor de inzending!

Contactgegevens

Paardenstraat 3, Hilvarenbeek, 5081CG 

britt.charlotsdelicatessen@gmail.com |  Tel: 013 - 5913269​

​

Openingstijden

Donderdag 09.00 - 18.00u

Vrijdag        09.00 - 18.00u

Zaterdag     09.00 - 16.00u

​​

​
 

​​​​​

​

​

​

​

​

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Bedankt voor de inzending!

Mosselen zien er misschien niet zo charmant uit, maar wat zijn ze lekker en in combinatie met gorgonzola is het helemaal smullen! 

Mosselen met Gorgonzola  

Verse mosselen en mediterrane delicatessen op een bord
bottom of page