Pizza Quattro Formaggi
De benodigdheden
-
Pizzabol van Lemmen
-
6 el tomatenpassata
-
40 gr Gorgonzola Dolce
-
30 gr Pecorino met truffel
-
20 gr Gruyèrekaas
-
40 gr Tallegio
-
20 gr Chorizo Iberico
-
Verse basilicum
-
Peper en zout
Bereidingen
Stap 1
Begin met het maken van de pizzabodem. Zorg dat de pizzabol op kamertemperatuur is. Als volgt strooi je wat bloem op je Keukenblad, deze ondergrond moet niet te koud zijn. Zet ondertussen de over op 240 graden.
Stap 2
Begin vanuit het middenpunt zachtjes naar buiten te duwen en zorg dat je een mooie rand over houdt.
Stap 3
Vervolgens doe je de tomatensaus als eerste op de pizza en daarna de 4 kazen. Deze verdeel je over de pizza heen in 4 vakken. Dan vervolgens de chorizo en kan de pizza in de oven voor 10 min op 240 graden.
Stap 4
Als de pizza klaar is doe je er nog basilicum en naar smaak nog wat peper en zout aan toevoegen.
Nu is de pizza klaar! Eet Smakelijk!!