top of page
pizza burrata

Pizza met  
Burrata en uien chutney

Dit recept voor 4 personen 

​

  • Verse pizzabodem

  • Uien chutney van Belberry

  • 1 rode ui 

  • 70 gr Serannoham 

  • 2 Burrata 

  • Balsamico crema 

  • verse basillicumblaadjes

  • zeezout en verse peper

 

Stap 1.

Verwarm de oven op 200 graden en doe het deeg van de pizza ter voorbereiding 3 min in de oven.  Bak onder tussen de rode ui, d bruin. 

​

Stap 2 

Haal de pizzabodem eruit en beleg met de uien chutney, de gebakken rode ui  en de serannoham en zet de pizza terug in de oven voor ongeveer 10 min. Hou in de gaten of dat de bodem gaar wordt. 

​

Stap 3 

Als de pizza goed gebakken is, haal je hem eruit en garneer je de pizza af met de buratta en de basilicumblaadjes. Als volgt doe je er wat zeezout en peper overheen naar smaak en voeg je daar de balsamico crema aantoe. 

​

De pizza is helemaal klaar! Eet smakelijk!!

​

 

​

​

Contactgegevens

Paardenstraat 3, Hilvarenbeek, 5081CG 

britt.charlotsdelicatessen@gmail.com |  Tel: 013 - 5913269​

​

Openingstijden

Donderdag 09.00 - 18.00u

Vrijdag        09.00 - 18.00u

Zaterdag     09.00 - 16.00u

​

Leuk om te weten zaterdag 29 november een wijnproeverij in de winkel van Wijngoed Hesselmans uit Esbeek van 14.00u tot 16.00u

​​

​
 

​​​​​

​

​

​

​

​

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Bedankt voor de inzending!

Mosselen zien er misschien niet zo charmant uit, maar wat zijn ze lekker en in combinatie met gorgonzola is het helemaal smullen! 

Mosselen met Gorgonzola  

Verse mosselen en mediterrane delicatessen op een bord
bottom of page