
Pizza met
Burrata en uien chutney
Dit recept voor 4 personen
​
-
Verse pizzabodem
-
Uien chutney van Belberry
-
1 rode ui
-
70 gr Serannoham
-
2 Burrata
-
Balsamico crema
-
verse basillicumblaadjes
-
zeezout en verse peper
Stap 1.
Verwarm de oven op 200 graden en doe het deeg van de pizza ter voorbereiding 3 min in de oven. Bak onder tussen de rode ui, d bruin.
​
Stap 2
Haal de pizzabodem eruit en beleg met de uien chutney, de gebakken rode ui en de serannoham en zet de pizza terug in de oven voor ongeveer 10 min. Hou in de gaten of dat de bodem gaar wordt.
​
Stap 3
Als de pizza goed gebakken is, haal je hem eruit en garneer je de pizza af met de buratta en de basilicumblaadjes. Als volgt doe je er wat zeezout en peper overheen naar smaak en voeg je daar de balsamico crema aantoe.
​
De pizza is helemaal klaar! Eet smakelijk!!
​
​
​