top of page
pasta pesto.PNG

Pasta Parmezaanpesto

Dit recept voor 4 personen 

​

  • verse Pasta

  • 175 gr. Pesto Parmezaan

  • 100 gr. Zongedroogde tomaatjes

  • 80 gr. pijnboompitten

  • 2 rode ui

  • 200 gr. Pancetta in blokjes

  • 1 knoflook

  • verse basillicumblaadjes

  • zeezout en verse peper

 

snipper de  rode ui, bak de pancetta in koekepan zonder boter.

Doe de ui en knoflook erbij.

Kook de verse pasta en doe deze bij de pancetta doe hier door

De pesto-parmezaan en zongedroogde tomaatjes.en pijnboompitten.

Peper en zout toevoegen

En garneer af met verse basillicumblaadjes

 

Heerlijk en klaar in 10 min.

​

​

Contactgegevens

Paardenstraat 3, Hilvarenbeek, 5081CG 

britt.charlotsdelicatessen@gmail.com |  Tel: 013 - 5913269​

​

Openingstijden

Donderdag 09.00 - 18.00u

Vrijdag        09.00 - 18.00u

Zaterdag     09.00 - 16.00u

​

Uitzonderingen:

Koningsdag 26 april gesloten 

Hemelvaartsdag 29 mei gesloten 

​
 

​​​​​

​

​

​

​

​

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Bedankt voor de inzending!

bottom of page