top of page

Geitenkaassalade

Dit recept is voor  1  persoon â€‹â€‹

Dit heb je nodig:

  • Een plak zachte geitenkaas

  • 1  Groene appel Granny smith

  • 1 plak pancetta

  • 1 handje  pistachenoten 

  • zak ijsbergsla

  • zak rucola melange

  • scheutje appeltjesdressing 

  • zwarte olijven

  • zongedroogde tomaatjes

  • honing

  • Peper & Zout

​

Stap 1

Verwarm de oven op 180 graden. Snijd ondertussen de pancetta en bak deze voor ongeveer 5 min. Bak vervolgens de pistachenoten even voor 1 min in de zelfde pan, zet daarna het vuur  uit en doe er dan wat honing over heen. 

​

Stap 2 

zet de geitenkaas met honing er over heen ongeveer voor 10 min in de oven.

 

Stap 3

Schil de appel en snijd deze in blokjes. Pak vervolgens een kom doe daar de sla,  de zwarte olijven, zongedroogde tomaatjes en de appel in. 

​

Stap 4

Doe vervolgens daar een scheutje appeltjesdressing overheen en breng het op smaak met peper en zout. Daarna gaan de pancetta en de pistachenootjes erbij en de geitenkaas die nu lekker zacht is geworden. 

​

Een heerlijk gerecht, smakelijk!! 

​

Bereidingstijd: 20 min

bottom of page