top of page

Ontdek de Geheimen van Italiaanse Delicatessen in Le marche

Vorig jaar maakte ik samen met mijn moeder een onvergetelijke reis naar het prachtige Le Marche, Italië. Ons doel? Een ontmoeting met de gepassioneerde ambachtslieden achter Azienda Geurrieri, een bekend bedrijf dat bekend staat om zijn hoogwaardige pasta's en wijnen.

Vanaf het moment dat we voet zetten op de weelderige wijnvelden van Azienda Geurrieri, werden we ondergedompeld in een wereld van authenticiteit en kwaliteit. Onder leiding van ervaren gidsen kregen we een exclusieve rondleiding door de uitgestrekte velden, de indrukwekkende opslagruimtes waar de wijnvaten pronken, en de plek waar de heerlijke olijfolie wordt geproduceerd.

Hoewel het weer ons niet helemaal mee zat, kon niets onze opwinding temperen. Een hoogtepunt van onze reis was het moment waarop we onze handen vuil mochten maken en pasta leerden maken van echte Italiaanse nonna's. Onder hun begeleiding creëerden we onze eigen Tagliatelle, Ravioli en strozzaperti - een ervaring die onze smaakpapillen nog steeds prikkelt.

Maar het was niet alleen de ambachtelijke kant van de reis die ons betoverde. Ook de lokale culinaire scene in Le Marche wist ons hart te veroveren. We ontdekten een klein, gezellig restaurantje in de buurt, gerund door een gepassioneerde Italiaan die zijn eigen brood, pasta en pizza's maakte. Zijn huisgemaakte anti-pasti planken waren een ware traktatie voor de zintuigen.

Wat me het meest raakte, was de passie waarmee deze lokale ambachtslieden hun verhalen deelden en hun producten presenteerden. Hun enthousiasme was aanstekelijk en herinnerde me eraan hoe belangrijk het is om onze passie voor lekker eten en authentieke ervaringen te delen.

Dus, als je binnenkort naar Le Marche reist, kan ik je alleen maar aanraden om een bezoek te brengen aan Azienda Geurrieri en de kunst van het pasta maken te ervaren. Verlies jezelf in de smaken, de geuren en de warme gastvrijheid van deze betoverende regio - je zult er geen spijt van krijgen.

Laat jezelf onderdompelen in de magie van Le Marche en ontdek de geheimen van Italiaanse delicatessen.
Comentarios


Blijf op de hoogte van nieuwe items

Zoeken Tags

Er zijn nog geen tags.
bottom of page