top of page

Samen delen we een passie: Een moeder-dochter avontuur in de wereld van delicatessen.

Ze zeggen weleens: "Zo moeder, zo dochter." En in ons geval is dat helemaal waar. We delen niet alleen een bloedband, maar ook een diepe passie voor de lekkerste delicatessen. Van koken tot het ontdekken van verborgen schatten in buitenlandse wijn- en olijfgaarden, we kunnen er geen genoeg van krijgen. En zo begon ons avontuur, de droom van een delicatessenzaak die uiteindelijk werkelijkheid werd.

Toen mijn moeder besloot om Charlots' Delicatessen te starten in het prachtige pand aan de Vrijthof, was ik 18 jaar oud en studeerde ik aan het SintLucas in Boxtel. Ik herinner me nog hoe opwindend het was om haar bezig te zien met haar eigen onderneming. Het sprak me zo aan dat ik het zelf ook helemaal voor me zag.

De weken voor de opening waren gevuld met spanning en opwinding. Het selecteren van al die heerlijkheden was een feest op zich. En geloof me, het proeven ervan was nog beter! Want de meningen van mij en mijn twee andere zusjes waren net zo belangrijk. Het duurde niet lang voordat ik besefte dat ik hier echt mijn passie had gevonden. Op een bijzondere dag, toen mama zich voorbereidde op de grote opening, deed ik een aankondiging die haar even verraste: "Mam, ik stop met school en kom bij jou werken." Mama reageerde terughoudend, "Britt, ik open nu een winkel. Laten we hier vanavond over praten." Maar mijn enthousiasme was niet te stoppen. Zo begon ook mijn avontuur in de wereld van delicatessen.

Na mijn studie bood mama me de kans om meer dagen te komen werken. Samen stonden we elke vrijdag en zaterdag in de winkel, waar we onze passie deelden met al onze klanten. Nu, 9 jaar later, staan we nog steeds met veel plezier zij aan zij in onze zaak. Ik kijk met trots terug op hoe we samen dit bedrijf hebben opgebouwd tot een succes. Een onderneming is altijd in beweging, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Maar samen vormen we een geweldig team, klaar voor alles wat nog op ons pad komt.

Ik kijk echt uit naar de toekomst en alles wat die nog voor ons in petto heeft. Op naar nog vele jaren van samenwerking, avontuur en plezier in onze prachtige zaak! Aankomende zondag is het Moederdag! Een dag waarop we alle moeders even in het zonnetje mogen zetten.


Voor alle lieve moeders daarbuiten: laat je dit weekend lekker verwennen, want jullie verdienen het allemaal!Comentarios


Blijf op de hoogte van nieuwe items

Zoeken Tags

Er zijn nog geen tags.
bottom of page